top of page

AnanD

“Niels gaf me direct een veilig gevoel, precies wat ik nodig heb om open en kwetsbaar te kunnen zijn. En dat gaat vanzelf bij Niels, geen oppervlakkige kletspraat, maar tot de kern komen en dán doorpakken. Het was opvallend hoe snel hij met een paar scherpe vragen tot de kern kwam.”


Anand Jansen | EdTech ondernemer | www.anandjansen.com


Recente blogposts

Alles weergeven

Nick

"In eerste instantie was ik zeer benieuwd wat coaching voor mij kon betekenen, echter moet ik zeggen dat dit al snel veranderde. Met Niels als mijn coach heb ik mezelf beter leren kennen wat heeft geh

Stefan

"Recent ben ik gecoached door Niels ten aanzien van een loopbaan gerelateerde vraag die ik had. Niels heeft mij goed geholpen. Niels is een fijne coach. Hij stelt je op je gemak, creëert een rustige e

Sylvie

"Ik ging naar Niels voor een coachsessie ivm een professioneel vraagstuk. Nu is het zo dat ik best al wat persoonlijke en professionele inzichten heb verworven de laatste jaren. Maar toch waren er op

Comments


bottom of page